Niš

1 - 7 firme od 7

S obzirom na višegodišnje iskustvo kojim raspolažemo kao i stručnosti i umešnosti naših kadrova u mogućnosti smo da odgovorimo i najsloženijim zahtevima kako u pogledu kvaliteta opreme koju nudimo tako i u pogledu projektovanja i montaže.

Porodična firma SEMO Electrical Ltd. osnovana je 1972. godine u Tel Avivu, Izrael. Firma se bavi projektovanjem i konsultacijama u oblasti elektrotehnike. Zapošljava više od 30 elektroinženjera i tehničara.

Brendovi: 

TAGOR electronic je firma za distribuciju elektronskih komponenti, instrumenata, alata i komponenti za automatiku - od hobi do profesionalne opreme, za primene u proizvodnji, servisu, industriji, obrazovnim ustanovama.

Obilićev Venac bb
Brendovi: 

VELE I MALOPRODAJA BELE TEHNIKE - uređaji za domaćinstvo, akustika, tv i video uređaji, šporeti, veš mašine, sudo mašine, ugradnja belatehnika..O delatnosti

Prodaja bele tehnike; Aparati za domaćinstvo od eminentnih proizvođača po pristupačnim cenama i dobrim uslovima plaćanja

Ivankovačka 15
Brendovi: 

Danas osnovni proizvodni program čine transformatori raznih namena, motane komponente, uređaji za korigovanje napona i besprekidno napajanje.

Proizvodnja transformatora i motanih komponenti.

Proizvodni program:

Bulevar sv. cara Konstantina 32
Brendovi: 

Preduzeće Omladinac-elektro se bavi projektovanjem i proizvodnjom kablovskog pribora i uređaja za elektroindustriju.

Proizvodi
Kablovske papučice
Krajevi provodnika
Cevaste papučice za presovanje
Spojne čaure za presovanje
Izolovani kontakti
Kontakti